Invisalign – prozorni zobni aparat

Inovacija, ki vam bo zagotovila nasmeh – najmodernejši tretma z Invisalign sistemom

Invisalign – prozorni zobni aparat

Inovacija, ki vam bo zagotovila nasmeh – najmodernejši tretma z Invisalign sistemom

PROZORNI ALIGNERJI

BOLJŠE, HITREJE, NAPREDNEJE

MODERNA 3D TEHNOLOGIJA

INVISALIGN ALI ZOBNI APARATI?

Ortodontska terapija z Invisalign sistemom se izvaja z uporabo serije prozornih plastičnih opornic, ki se menjajo z napredovanjem terapije. Same opornice so izdelane iz posebne vrste plastike, ki se modelirajo s pomočjo digitalne tehnologije, vsaka opornica pa se izdeluje zasebno.

Plastične prozorne opornice se nosijo zaporedoma, in sicer s premikanjem zob med ortodontsko terapijo. Zamenjajo se z novimi opornicami, dokler se ne doseže želeni rezultat. Vsaka opornica se nosi 1-2 tedna, pacient pa jo nosi čez dan in noč. Opornica se odstrani le med obroki ali ustno higieno.

Invisalign prozorni zobni aparat se neboleče in enostavno namesti in odstrani. Dodatna prednost sistema je enostavna zamenjava poškodovanega ali izgubljenega alignerja. Vsaka opornica je namreč računalniško oblikovana v CAD sistemu in jo je preprosto kopirati iz računalniškega spomina.

Poliklinika Šlaj-Anić pri izdelavi Invisalign prozornih opornic uporablja najsodobnejša 3D digitalna sistema Planmeca in iTero.

Izboljšajte svoj nasmeh brez neželenih prekinitev pri vsakodnevnih dejavnostih. Prozorni zobni aparat Invisalign je v ustih skoraj neviden v primerjavi s pogosteje uporabljenimi fiksnimi zobnimi aparati.

Tretma je primeren za otroke in odrasle.

Invisalign je sodobnejša rešitev za ravnanje zob. Opornice so narejene iz gladke plastike in so skoraj nevidne. Izgledajo super. Ker je Invisalign skoraj neviden, je priljubljena izbira za odrasle in najstnike, ki ne želijo usta polna kovine.

Invisalign opornice za ravnanje zob je mogoče začasno odstraniti med obroki in za dodatno udobje. Hrana se ne zatika v zobeh, kar je pogosta pritožba pri tradicionalnih zobnih aparatih. Ne obstaja nelagodje. Žice na tradicionalnih zobnih aparatih lahko dražijo dlesni in notranjost ustne votline. Invisalign je zelo udoben in brez izbočenih robov. Pacienti z občutljivimi zobmi in usti bodo dali prednost Invisalignu.

Sodobna, popolnoma digitalizirana izkušnja, ki vam pomaga priti do nasmeha, ki si ga želite.

Sistem Invisalign je bil leta 1999 lansiran na ameriško tržišče. Invisalign ni edini sistem, ki je na voljo na tržišču, saj obstaja kar dvajset različnih sistemov, je pa zagotovo najbolj razširjen in najkakovostnejši. Sistem Invisalign se nenehno izboljšuje, zato so pacienti vedno deležni vrhunskega tretmaja. Ocenjuje se, da je do danes več kot 5 milijonov ljudi po vsem svetu uspešno opravilo terapijo z Invisalignom.

Priložnost za nov nasmeh!

Priložnost za nov nasmeh!