Zobne krone naravnega videza

Zobne krone so izdelane z najsodobnejšo 3D tehnologijo v lastnem zobozdravstvenem laboratoriju

Zobne krone naravnega videza

Zobne krone so izdelane z najsodobnejšo 3D tehnologijo v lastnem zobozdravstvenem laboratoriju

NARAVEN VIDEZ

VRHUNSKI MATERIALI

INDIVIDUALNI PRISTOP

CAD/CAM TEHNOLOGIJA

Zobje se lahko sčasoma poškodujejo. To se lahko zgodi zaradi različnih razlogov; zaradi kariesa, poškodbe ali preprosto časovne obrabe. Zobje lahko izgubijo obliko ali velikost. Zobne krone so “kapice” v obliki zob, ki jih lahko namestimo čez zob. Krona povrne zobu obliko, velikost, trdnost in videz.

Endodontsko zdravljeni zobje so nagnjeni k zlomom in jih je potrebno zaščititi z zobno krono, ki precej zmanjšuje tveganje od frakture zoba, toda ne more jo popolnoma izključiti.

Poliklinika Šlaj-Anić izdeluje najkakovostnejše zobne krone v lastnem sodobnem zobozdravstvenem laboratoriju.

Pri prvem obisku zobozdravnik, specialist zobne protetike, na podlagi kliničnega pregleda in rentgenskega posnetka ugotovi, ali obstaja indikacija za zobne krone. Zobozdravnik, specialist za endodontijo, bo morda moral pred namestitvijo zobne krone opraviti tudi zdravljenje koreninskega kanala.

Sledi brušenje zobne krone, odtis (3D skeniranje), na podlagi katerega se ustvari 3D prikaz brušenega zoba. Tako pridobljen 3D model se posreduje v naš zobozdravstveni laboratorij, kjer sledi računalniška obdelava in digitalna izdelava zobne krone. Izdeluje se z uporabo visoko sofisticiranega CAD/CAM sistema, ki vključuje najsodobnejše tehnološke rešitve.

Priložnost za nov nasmeh!

Priložnost za nov nasmeh!